El violí d’en Patrick visita els nens i nenes de P5

“Una vegada hi havia un noi que es deia Patrick. En Patrick, un dia va sortir de casa per comprar-se un violí. A la  ciutat, a la parada del senyor Onions, va comprar un violí molt especial, amb l’única moneda de plata que tenia…” Aquest és el conte d’El violi d’en Patrick, un conte que ens parla d’un violí màgic, tan màgic que quan sona passen coses extraordinàries!

Avui els nens de P5 han tingut la sort de conèixer aquest violí i de tocar-lo. En Patrick, els l’ha deixat i han après que els violins es freguen amb l’arquet i es pincen amb els dits. També n’han conegut les diferents parts. Quantes coses que han après! El violí d’en Patrick és diferent als altres violins perquè és un violí… de conte.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *