Descobrim Mollet i en fem una presentació

canvila1Aquesta experiència s’ha portat a terme a l’AIS Can Vila per la Lurdes Collet amb un grup de quatre alumnes d’edats compreses entre els 11 i els 12 anys, diagnosticats de trastorns de la conducta i/o trastorn mental. Tot i que conserven un nivell intel·lectual  que els permet accedir als aprenentatges sense dificultats, tenen moltes dificultats en gestionar les emocions i les relacions amb els altres.

Aquest curs continuem apostant per les activitats a l’aire lliure, i dins d’aquest marc realitzem una sortida setmanal al Parc Natural de Gallecs, que tenim molt a prop del centre. Durant el primer trimestre hem aprofitat les sortides per fer una descoberta de Mollet, a través de llocs emblemàtics.canvila2

Primer els alumnes han explorat un mapa en paper per localitzar els llocs d’interès per visitar. Han recorregut Mollet a peu, guiats per un alumne que és de la ciutat, fins el lloc triat i han fotografiat els espais. Aquest alumne que ha fet de guia ha pogut tenir un paper protagonista que l’ha ajudat a millorar la seva autoestima. Posteriorment han buscat informació i ho han penjat al Thinklink. També han gravat dos vídeos, un de presentació del projecte i un de comiat, estan penjats en el blog del centre: http://ute.canvila.org/

App utilitzada

thinglink

← Article previ

Article següent →

1 Comentari

  1. Enhorabona per l’activitat i per l’esforç fet!

Deixa un comentari