Sobre aquest lloc

nen amb tabletAquest espai es va crear amb la intenció de compartir les experiències que porten a terme els membres del grup de treball Ús de dispositius mòbils per a la inclusió educativa, des del curs 2013-2014, i dins del pla de formació del Departament d’Ensenyament.

Els objectius del grup són els següents:

  • Seleccionar unes apps determinades prou obertes a l’edició (de diferents categories: comunicació, organització, hàbits socials…)
  • Crear amb elles propostes didàctiques prou flexibles i adequades per a tot l’alumnat tenint en compte la visió dels diferents professionals
  • Testejar-les a les aules, documentar les pràctiques i avaluar el valor afegit que ofereixen, en referència als principis del disseny universal per a l’aprenentatge.
  • Fer difusió tant de les apps treballades com d’altres que compartim.
  • Avaluar les eines d’accessibilitat i personalització que tenen els propis dispositius.
  • Recollir les conclusions del grup i posar-les a l’abast d’altres docents.

Han participat en la creació d’aquest espai:

Anna Fontelles, Carme Ròdenas, Pepi Lucas, Jordi Busquets, Montse Blasi, Teresa Lobera,  Carme Real,  Albert Solé, Maria Lluïsa Muñoz, Francesca Mari, Maria Domènech, Montserrat Quijo, Pilar Navarro, Margarita Fortuny, Sergi Aguado, Maria Ferrer, Marta Vega, Jesús Arbués, Pedro Antonio Fabrega, Ester Pujol, Carme Mundet, Carme Roig, Montserrat Puigduví.

Dinamització del grup de treball: Conxi López, Maria Macià i Miquel Selga.

Participants del curs 2015-2016

Carolina Benito, Anna Fontelles, Anna Prades, Francesca Mari, Perdo Antonio Fàbrega, Francisco Salmerón, Noemí Juan, Carolina Trescastro, Montse Blasi, Adela Conill, Anna Solé, Eva Acosta, Júlia Aloy, Jorge Busquets, Maria Ferrer, Meritxell Formiga, Mercè Gil, Carme Mundet, Carme Roig, Marta Vega i Núria Vila.

Dinamització del grup de treball: Conxi López, Maria Macià, Miquel Selga, Carme Real i Josefina Isern.

Participants del curs 2016-2017

 

 

2 Comentaris

  1. MIRIEA RIBALTA

    Bona tarda,

    us escric des de l’eap de Castellar del Vallès, estem interessats aquest curs a fer alguna sessió sobre SAC i el disseny universal. Ens agradaria la possibilitat de fer una sessió per a mestres per donar a conèixer les novetats que poden aplicar a l’aula, tant amb nens amb NEE com tots els altres alumnes.
    M’agradaria saber si feu aquest tipus de xerrades o sessions o si sabeu qui ens podria fer una activitat com aquesta.
    Moltes gràcies i bon dimecres.

Deixa un comentari