wunderlistSistema Operatiu: Android, IOs i també en format web
Idioma: Castellà, Català, Anglès, Francès, Alemany…
Etapa educativa: Primària, Secundària
Preu: Gratuïta amb limitacions (hi ha una versió pro)

 

Descripció: Aquesta app permet crear llistes de tasques pendents a les quals es pot assignar una data de venciment. Les llistes es poden consultar des de diversos dispositius i les tasques es poden compartir amb altres persones. A les tasques s’hi poden afegir imatges o fitxers i també notes o comentaris (la versió gratuïta té una limitació de 5 comentaris).

Adequació pedagògica i possibilitats d’ús: Wunderlist és un app útil per ajudar als alumnes a recordar els deures pendents, que els ajuda a responsabilitzar-se i a guanyar autonomia de gestió. El fet que es puguin compartir tasques ajuda a establir dinàmiques en que un dels alumnes es pot fer responsable d’anortar els deures. Aquest rol dóna una paper de responsable a l’alumne que el realitza.

Experiències realitzades amb aquesta app

Guanyar autonomia en la gestió de les tasques