CARNESTOLTES

ENS HEM DISFRESSAT D’UN INVENT…

 


Accions

Informacions

Cap resposta

2 respostes a “CARNESTOLTES”

20 04 2014
haytam el farhouni (19:58:30) :

Hola a tots us trobu molt a faltar he vist les fotos del carnestoltes i encara us reconeixo. Aqui en holanda també es fa la pascua y fem jocs al bosc un que es: Les profesores amagan els ous de chocolata y cuan acaban de amagarlos els tens que buscar y si trobas per exemple 3 t’els pots mengar yo me manjat 7 y un altre joc que agafes un ou de veritat cantes una canço i ten dones un cop d’ou amb un altre nen el que es trenqui primer perd i jo he guanyat a tota la meva clase i m’han regalat un buligraf.i despres hem anat a la clase i hem menjat la mona. feliç pascua a tots!!!

25 04 2014
Àgata (14:30:08) :

Estimat Haytam,

Acabem de llegir a l’assemblea la teva història de la Pàsqua a Holanda i ens ha agradat molt. Hem vist que malgrat la distància les coses, al món, no són tan diferents.
Nosaltres també et treobem a faltar i et felicitem pels premis i esperem que després de menjar-te els 7 ous de xocolata no hagis agafat un mal de panxa.
Ja sabem que quan el teu pare tingui vacances, al juliol, vindreu a granollers i tots i totes ja tenim mooooltes ganes de veure’t!

Una abraçada fortíssima de tota la classe ( quedaràs ben aixafat)
Mil petons i fins una altra

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>