LA NOSTRA CLASSE DE 4tA

4tA


Accions

Informacions

Cap resposta

4 respostes a “LA NOSTRA CLASSE DE 4tA”

20 12 2013
Haytam el Farhouni (20:02:19) :

Hola us trobo molt a faltar i vull tornar a españa perqué aqui hem sento sol sense volsaltres 🙁 pero no pasa res que l´estiu de vacanses tornare llegui el comentari siusplau Ágata.Adeu Ágata!!!! fins una altree.

20 12 2013
Àgata (20:15:14) :

Hola Haytam, quina il.lusió que ens hagis esrit. Nosaltres també t‘hem trobat a faltar sobretot ahir quan vam representar “Els Pastorets” a la festa d’hivern. Pots veure el vídeo de l’actuació al sonabloc http://blocs.xtec.cat/sonabloc/
No pateixis si et trobes una mica sol, és normal, mica en mica aniràs coneixent nens i nenes i segur que faràs amics. Molts petons i una braçada molt forta, no deixis d’escriure de tant en tant, ens agrada molt.

21 12 2013
Haytam el Farhouni (14:55:17) :

Hola Ágata ja he vist la festa de l’hivern i he vist la vostra actuació dels pastorets i m’ha agradat molt i vosaltres amb les caixes els mocadors,..i m’hagradaria estar jo també peró no puc ;(. Adeu Ágata.

21 12 2013
Àgata (16:11:11) :

Un petó molt gros Haytam.

Deixa un comentari

Podeu utilitzar aquestes etiquetes : <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>