La intèrpret

RUTH LLUÍS

Ruth Lluis és una pianista que posseeix un autèntic talent musical. La seva sòlida tècnica caracteritzada per un touchée robust i incisiu unit a un gran temperament, li permeten abordar diversos estils, tendències i èpoques de la literatura pianística amb la major garantia d’èxit”. (Joan Guinjoan).

Sempre amb el lema “la tècnica al servei de la música”, la Ruth es focalitza en la recerca d’un so precís, clar, robust, dolç i sensible que al mateix temps li serveix de fil teixidor d’aquest gran tapís que es la Música la qual ens contacta amb allò que ens fa vibrar l’ànima i els sentits.

Compartir-ho i compartir-se és el que a la Ruth Lluís li dona sentit fer Música. És per aquest GRAN VALOR DE COMPARTIR que nosaltres hem pogut gaudir de la seva col·laboració en aquest projecte interdisciplinari en el nostre institut. Des d’aquest bloc li donem mil gràcies.

Títol Superior de piano al Conservatori  de Badalona i al Konservatorium für Musik und Theater Bern, estudis a la Musik-Akademie Basel. Entre els anys 2003 i 2005 treballa intensament amb la pianista Alicia de Larrocha a Barcelona. Concerts de recital com a solista, Musica de Cambra i solista amb orquestra a diferents països de Centre Europa i Amèrica del Sud. Ha enregistrat diferents CD, amb musica de Miquel Roger, Monogràfic de Joan Guinjoan i l’últim “Trencadís” amb musica de JS Bach, Schubert, Granados i de Falla.