I Marató de l’Estalvi Energètic a l’Escola Miralletes

Hola a tots i totes!

El divendres vàrem començar la Marató de l’Estalvi Energètic amb una trobada de tots i totes els alumnes i els mestres al menjador. És el primer cop que la duem a terme a l’Escola però ja fa 3 anys que es fa a altres entitats com oficines, centres esportius, etc d’arreu de Catalunya. Durant el mes de febrer tractarem de reduir el nostre consum en aigua, electricitat i gas per tal de reduir les emissions que alliberem a la nostra atmosfera. Els diners que s’estalviïn aniran destinats al projecte E3 que, en col·laboració amb l’Ajuntament de Badalona, ajuden a famílies amb pobresa energètica.

Per tal se començar a sensibilitzar-nos amb el tema hem parlat de les papallones. Les papallones són motiu d’estudi per la seva sensibilitat al canvi climàtic. Com a tret de sortida de la Marató, hem confeccionat una munió de papallones de paper que trobareu el vestíbul de l’escola. Per si voleu fer-ne a casa, us deixem el link d’un tutorial de com fer-les de manera senzilla.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *