Comença un nou curs!

Benvinguts a la comunitat de mitjans!

Aquesta setmana hem començat el nou curs. Ens hem retrobat tots i totes i tenim moltes coses per explicar-nos i per compartir. També tenim novetats, hi ha mestres noves a la comunitat i també tenim els nens i nenes que feien I5 que ja estan a primer!

Avui ens hem trobat tots al pati de l’escola i els hi hem donat la benvinguda a la comunitat de mitjans. També els hi hem explicat aquelles coses que faran diferent i que de mica en mica podran anar descobrint.

Comencem aquest nou curs amb molta energia  i amb moltes ganes de continuar aprenent juntes!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

English Theatre: The ugly duckling

El dijous 27 vam rebre a la companyia de teatre en anglès Jumping Ducks per gaudir de l’obra The ugly duckling.

La comunitat de mitjans va conèixer la Pat, una anegueta curiosa i diferent a la resta que els hi va convidar a repensar un dels clàssics més famosos de la història amb cançons plenes de ritme. Va ser una sessió molt participativa, vestida amb tocs de màgia que els va deixar amb la boca oberta.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Visita a Chiquita Room

La setmana passada vam visitar la galeria Chiquita Room amb la Comissió d’Espai C, formada per un grup d’infants representants de cada grup que hi participa, una docent i l’artista. Com ja sabeu, en el nou format del programa Espais C s’ha incorporat un nou element: les galeries d’art i d’aquesta manera apropar la infància a l’art en petita escala. La galeria a la que estem associades és la Chiquita Room, del barri de Sant Antoni.

L’exposició que vam visitar va ser Abismes d’Isabel Banal, una instal·lació que confronta a l’espectador amb les motxilles que portem, físiques o emocionals. La fragilitat de les peces va generar certa incomoditat als infants, principalment per la posició en la que estan col·locades. D’altres alumnes van expressar la seva curiositat vers els materials de creació.

La Laura González, la directora de la galeria, ens va rebre i va donar resposta a cada pregunta que sorgia per part dels infants, com ara a què considerem una galeria d’art, què és una residència artística, que fan els artistes davant d’un bloqueig o què es fa amb les escultures un cop finalitzada l’exposició.

Publicat dins de General | Deixa un comentari