Dia escolar de la Pau i la No-violència

Avui després de pati, per acabar el matí del dia escolar de la Pau, ens hem reunit tota la comunitat i els més grans, els de tercer, han explicat perquè celebrem aquest dia. Han parlat sobre Mahatma Gandhi, un dels pares de la independència de la nació índia i la desaparició dels  britànics mitjançant l’ús de la no-violència. Avui fa 71 anys que el van assassinar i la seva figura ha quedat com a símbol de la pau i la lluita pacífica.

 Després hem pogut veure diferents curtmetratges que tracten sobre la manera que tenim de resoldre els conflictes, l’esforç per aconseguir allò que ens proposem, l’importància de buscar idees creatives per poder resoldre les situacions més difícils, sobre el treball en equip,…

Si cliqueu les diferents imatges podreu veure els curts que hem vist:

        

             

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *