Visita al Macba i galeria Chiquita Room

Divendres passat els infants de la Comunitat de Grans van visitar dos espais artístics a la ciutat. La iniciativa va sorgir a la Comissió d’Espai C partint de la necessitat de vincular el procés artístic que està despertant a l’Espai C enguany. L’element principal que la nostra artista Laura Z. posa sobre la taula és el marge, la línea divisoria i ho fa mitjançant un hivernacle. Després de debatre amb la comissió vam descobrir l’obra de la Nancy Holt que ara mateix està exposada al MACBA. Vam tenir el privilegi que ens acompanyés la comissària de l’exposició i ens va explicar que la Nancy Holt (1938-2014) va ser pionera de les instal·lacions site-specific i la imatge en moviment, i va ampliar els espais de l’art incloent els medis més moderns de la seva època i qüestionant la nostra manera d’entendre el nostre lloc al món.

Quan vam sortir vam anar a visitar la galeria Chiquita Room, que com ja sabeu forma part del projecte espai C del nostre centre. La directora de l’espai, la Laura González va presentar-nos  l’exposició Children and Fools. Segons el proverbi anglès que titula aquesta exposició, és en la infància i en l’alienació quan podem viure lliures de les exigències de la societat. Amb aquesta mirada, Teresa Estapé pretén retornar-nos a un espai d’obertura per a qüestionar què significa “fer” per a nosaltres.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *