SORTIDA A LA MOLA

La comunitat de grans hem realitzat la primera sortida del curs, en aquesta ocasió, una excursió a La Mola. Aquesta sortida de germanor ens ha permès donar la benvinguda a la comunitat als companys i companyes de quart i passar un dia molt agradable tots junts.

Han estat dues hores de pujada per l’antic camí dels monjos amb un desnivell de 481 metres, que amb esforç i constància, ens han permès gaudir de la muntanya i finalment arribar al cim per gaudir de les espectaculars vistes. Allà hem pogut observar l’antic monestir d’estil romànic situat a 1.103 metres.

Clicant la imatge podreu veure les fotos dels millors moments de la jornada!

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *