Celebrem la Castanyada

Fa un parell de setmanes vam celebrar la castanyada a l’escola. La comunitat de grans vam tenir uns dies ben plens d’activitats. A més el grup de sisè va ser el responsable de crear el túnel del terror a la seva aula i així incentivar als infants de l’escola a parlar del que ens genera la por.

Dimarts vam fer festa conjunta amb la resta de l’escola amb les tradicionals paradetes per tota l’escola al llarg del matí on podíem trobar activitats de tota mena, algunes més motrius, com ara les esportives o el ball, d’altres artístiques com el pinta cares o les mandales de tardor i per últim de lúdiques. Els infants de la nostra comunitat van ajudar a dirigir alguna de les propostes. Vam acabar la jornada amb una passarel·la al mig de pati on van poder desfilar castanyers i castanyeres, dimonis, fantasmes, vampirs,… i molts altres personatges terrorífics que ens van acompanyar tot el dia.

A la tarda, ja per acabar, els nois i noies de 6è es va dur a terme l’esperat túnel del terror. Alguns amb els llums oberts, altres apagats…,es van adaptar a les demandes de cadascú i va ser tot un èxit!

Podeu veure més fotografies de la jornada clicant a la imatge.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *