Mercè Miralletes’23

La Mercè ha arribat i amb molta il·lusió ho hem celebrat!

El dimecres vam començar el dia escalfant a bon ritme i veient la Cursa Mercè Miralletes dels diferents grups de primària pels carrers propers a l’escola. Unes quantes famílies van voler animar als corredors i corredores al llarg del carrer. Després la comunitat de petits també va participar de la cursa amb un recorregut dins el pati de l’escola. Els infants d’I3 es van estrenar i va ser molt emocionant veure tota l’escola animant-los

El dijous vam seguir fent festa grossa al pati, infants i famílies,  i vam gaudir de la Cercavila Mercè Miralletes! Tots els cursos van  preparar una actuació referent a la Festa Major;  des de mostra de cartells, gegants, bèsties, castellers i castelleres fins a balls populars, actuacions de màgia, ball modern, mims, pallassos… va ser molt emocionant i bonic veure plasmada la bona feina i implicació de tots els grups amb l’afany d’oferir unes actuacions de tanta qualitat. Per acabar,  vam fer final de festa ballant plegats al pati.

Cliqueu la imatge per veure més moments de la festa!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *