PROJECTE PATI

El Claustre de l’Escola Miquel Martí i Pol volem donar les gràcies a tots els pares, mares, avis, àvies, tiets, tietes,… per la vostra col·laboració en el projecte que estem portant a terme sobre el pati.
Amb la vostra ajuda, volem aconseguir que el pati, no només sigui un espai per esbargir-se, sinó també sigui un espai educatiu i molt enriquidor.
Hem començat fent un Chill out posant una estora d’herba amb uns coixins, on els nens/es es poden relaxar llegint llibres i descansant tot parlant els uns amb els altres. El pati promou la socialització, la participació, la creativitat i permet adquirir moltes habilitats socials com resoldre conflictes i prendre decisions.
Com més divers sigui el pati i més jocs oferim als infants, major llibertat tindran els nens/es a l’hora de jugar i podran gaudir d’experiències molt més enriquidores. L’avi de l‘Eira i l’Irune ens ha construït una gran cuineta, que pares i mares voluntaris ens van venir a envernissar.
Les estones de pati són un espai molt útil per seguir educant. Cal aprofitar el seu potencial i no deixar-lo com una simple estona de lleure.
El curs vinent seguirem treballant  en el projecte i esperem que puguem seguir gaudint de la vostra ajuda.
Moltes gràcies a tots/es per la vostra col·laboració.
IMG_3193

Deixa un comentari