Arriba el Carnaval!!!!

El proper divendres 5 de febrer celebrarem la Rua de Carnaval al pati de l’escola. Aquest any hi haurà diferents comparses pel que necessitem que els vostres fills/es vinguin vestits representant la regió o país d’on són plats típics els noms de les diferents classes de l’escola.
Igual que l’any passat, les famílies podreu entrar i gaudir de la rua amb tots nosaltres. L’entrada es farà de 15:05 a 15:15h, hora en que començarà la rua, i cap a les 16:15 finalitzarà. Tots els alumnes hauran de tornar a les classes amb els seus tutors per fer la sortida com cada dia. A la sortida els alumnes de 6è oferiran una xocolatada.

Us posem unes imatges per tal d’orientar-vos per confeccionar el vestuari dels vostres fills:

Educació Infantil: p3 p4 i p5 Catalanets i catalanetes

Cicle inicial: 1r i 2n Andalusos i andaluses

3r: parisencs i pariesenques

4t: Italians i italianes

5è A: Mexicans i mexicanes

5è B: Tuaregs

6è A: Turcs i turques

6è B Japonesos i japoneses

Deixa un comentari