JA TORNEM A SER AQUÍ !!!

BENVINGUTS I BENVINGUDES A UN NOU CURS PLE DE NOVES LECTURES I AVENTURES LITERÀRIES.

PER COMENÇAR VOLEM FER REFERÈNCIA A UN DOCUMENT: “BIBLIOTECA ESCOLAR COM A EINA D’INCLUSIÓ” QUE VA PUBLICAR EL DEPARTAMENT D’EDUCACIÓ  A PRINCIPIS DE JULIOL I QUE ENS FA MOLTA IL·LUSIÓ COMPARTIR AMB TOTS VOSALTRES PERQUÈ FA REFERÈNCIA ALGUNA DE LES PRÀCTIQUES QUE PORTEM A TERME DES DE L’ESCOLA I LA MEDIATECA.

A LA IMATGE TROBAREU LA INFOGRAFIA DEL DOCUMENT. SI VOLEU LLEGIR-LO SENCER CLIQUEU DAMUNT DEL TÍTOL.

 

This entry was posted in 8- General on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *