PANTALLA VERDA, QUÈ ÉS?

AQUESTA SETMANA HEM COMPTAT DE NOU AMB ACTIVITAT RELACIONADA AMB EL CINEMA. AQUEST COP EN QUIM I L’ALBA ENS HAN FET UN TALLER DE PANTALLA VERDA I ENS HAN FET ANAR A LA LLUNA O AL FONS DEL MAR. VA SER MOLT DIVERTIT!

 

AQUÍ TENIU EL RESULTAT DEL TALLER. ESPEREM QUE DISFRUTEU IGUAL QUE HO VAM FER NOSALTRES!

 

 

 

 

This entry was posted in 8- General and tagged , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *