VINE A LA MEDIATECA

TENIM MOLTES GANES QUE CONEGUEU LA NOSTRA MEDIATECA I EL SEU BLOG. ÉS PER AQUEST MOTIU QUE L’EQUIP DE LA MEDIATECA HA REDACTAT AQUEST DÍPTIC PER TAL QUE LA POGUEU CONÈIXER UNA MICA MÉS.

CLICA A LA IMATGE PER PODER LLEGIR-LO O  IMPRIMIR-LO.

 

 

 

 

 

ESTIGUEU ATENTS A LES NOVETATS DELA MEDIATECA, US HI ESPEREM!

This entry was posted in 8- General and tagged , , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *