FEM DE DOBLADORS!

AQUEST CURS ESTEM TREBALLANT EL CINEMA, ÉS PER AQUEST MOTIU QUE VA VENIR EN QUIM A EXPLICAR-NOS COM TREBALLEN ELS DOBLADORS I LES DOBLADORES DE CINEMA. DESPRÉS VAM POSAR VEU ALS PERSONATGES DE UNA DE LES PEL·LÍCULES DE HARRY POTTER.

AQUÍ US DEIXEM ALGUNES IMATGES DEL TALLER ORGANITZAT DES DE LA MEDIATECA.

JA PODEU VEURE ELS VÍDEOS QUE VAM FER! ESPEREM QUE ELS DISFRUTEU!!!!

 

Mira qui parla! al CEE Les Aigües (Grup 1) from El Bombeto on Vimeo.

Mira qui parla! al CEE Les Aigües (Grup 2) from El Bombeto on Vimeo.

This entry was posted in 8- General and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *