FEM D’USUARIS

ALGUNS ALUMNES DE L’ESCOLA VAN ANAR A LA BIBLIOTECA DEL BARRI A FER D’USUARIS. ALLÀ VAN PODER BUSCAR I CONSULTAR ELS LLIBRES QUE MÉS ELS INTERESSAVA. ELS DOCUMENTS QUE NOMÉS VAN PODER FULLEJAR PERÒ QUE VOLIEN ACABAR DE LLEGIR ELS VAN AGAFAR EN PRÉSTEC.

This entry was posted in 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 7- BIBLIOTECA POMPEU FABRA and tagged , , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *