DIA INTERNACIONAL DE LA POESIA

EL PASSAT DIA 20 DE MARÇ VAM FER UN PETIT HOMENTAGE A LA POESIA. A L’ESCOLA HEM FET UN CAL·LIGRAMA EN FORMA DE FLORS I ARBRES (TAMBÉ ÉS EL DIA INTERNACIONAL DE L’AIGUAI DE L’ARBRE) I VAM ANIMAR ALS GRUPS A FER PETITES APORTACIONS POÈTIQUES. UN DELS GRUPS ENS VA PROPOSAR AQUESTA CANÇÓ:

ESPEREM QUE US AGRADI!

This entry was posted in 8- General and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *