LA CECILIA ENS EXPLICA UN CONTE

EL PASSAT DIA 12 DE MARÇ VA VENIR LA CECILIA, LA MARE DE’N VALENTÍN, A EXPLICAR-NOS EL CONTE ” NIÑOS DE TODO EL MUNDO”. ENS VA AGRADAR MOLTÍSSIM!

MOLTES GRÀCIES PER VENIR EXPLICAR-NOS AQUESTA HISTÒRIA TAN BONICA!

 

This entry was posted in 3-ETAPA SECUNDÀRIA, 6- FAMÍLIES and tagged , , , on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *