A LA MEDIATECA JA HI HA MOVIMENT

DURANT EL PRIMER TRIMESTRE VAM INICIAR DIFERENTS ACTIVITATS: TALLERS DEL MÓN, EL CLUB DE LECTURA EN VEU ALTA, 5 CONTES 5 CONTINENTS, SORTIDES A LA BIBLIOTECA POMPEU FABRA…

AQUEST SEGON TRIMESTRE NO SERÀ MENYS I CONTINUEM AMB DIFERENTS CONCURSOS: EL CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA, GUST PER LLEGIR, CONCURS DE CÒMICS, JOCS FLORALS DE CATALUNYA, CONCURS DE CONTES CONSUM, ETC…

US SEGUIREM INFORMANT!

This entry was posted in 5- MESTRES, 6- FAMÍLIES and tagged on by .
CEE LES AIGÜES

About CEE LES AIGÜES

Som una escola d'Educació especial situada a Mataró. El nostre Centre atèn alumnes amb necessitats educatives especials, alguns dels quals presenten greus problemes de comunicació oral que fa necessari treballar sistemes alternatius i/o augmentatius de la comunicació, com són el llenguatge de signes manuals que utilitzen les persones sordes, i altres sistemes pictogràfics (S.P.C.). Gràcies a aquests sistemes el nostre alumnat pot demanar, explicar, preguntar i expressar les seves necessitats, els seus sentiments..., en definitiva, comunicar-se i desenvolupar-se.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *