VISITEM LA FIRA DE ST. MARTÍ

El passat divendres dia 28 d’octubre els alumnes del col·legi Mare de Déu de la Serra van visitar la fira de St. Martí, que es celebra per quart any a Montblanc, dedicada als productes agroalimentaris de qualitat i els vins i caves de la DO Conca de Barberà. Com l’any passat  la fira va començar en divendres per a donar joc a les escoles del municipi.

Es van realitzar uns tallers de cuina per als més menuts, als qual assistiren els alumnes de cicle inicial i Tilmar de la nostra escola. Un cop allà, dividits en grups i seguint les indicacions dels cuiners van elaborar, seguint la recepta, uns magnífics panellets. Els alumnes s’ho van passar d’allò més bé preparant la massa, donant forma als panellets, posant-hi coco… quan els van tenir acabats, els van posar al forn per prendre’ls ben calentets cap a l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *