SORTIDA A LA NEU

Els dies 25 i 26 de gener va tenir lloc la sortida a la neu de la nostra escola. Es tractava de 2 dies a les pistes d’esquí de la Masella per iniciar-se o perfeccionar aquest esport i gaudir de la neu.

Aquest any hi van anar un total de 76 alumnes des de 3r de primària fins a 4t d’E.S.O, acompanyats per 7 professors.

A les 6 del matí sortien de l’edifici de la Mercè els 2 autobusos en direcció a les esmentades pistes, a les quals arribarien sobre les 9 del matí.

Un cop allà calia esmorzar, recollir el “forfait” i el material d’esquí per iniciar les dues hores de classes d’esquí amb els monitors. Es van fer diferents grups segons el nivell dels alumnes i cada grup esquiava només per les pistes adequades al seu nivell, tan en les hores amb monitors com en les hores d’esquí lliure que els alumnes tenien després de dinar.

A les 5 de la tarda i després d’un dia d’esquí tots els alumnes van anar a fer una petita visita turística per Puigcerdà abans de dirigir-se a Alp, on es trobava l’hotel Ca l’Eudalt. Un cop allà es van instal·lar a les habitacions, van sopar i es van preparar per sortir una estona al “pub” del poble on van poder ballar, jugar al billar, a cartes, al “futbolí”… fins a l’hora de retornar a l’hotel i anar-se’n a dormir.

L’endemà al matí després d’esmorzar va ser l’hora de tornar a fer les maletes, carregar-les al bus i preparar-se per un altre intens dia d’esquí amb la mateixa dinàmica del dia anterior.

A les 5 d la tarda del dimarts es va retornar el material i tornada cap a Montblanc, on s’arribava a voltants de les 8 del vespre, havent gaudit de dos fantàstics dies a la neu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *