CONVIVÈNCIES DE CICLE INICIAL

imatge160.jpgDurant els passats dies 17 i 18 de març, els alumnes de 1r i 2n curs de la nostra escola, acompanyats per 4 mestres, vam gaudir de 2 dies fantàstics a la casa de colònies La Marinada, situada al terme municipal de Cambrils.

imatge163.jpgAmb el mar i la platja al costat, i guiats pels monitors de la casa, vam realitzar diferents activitats mitjançant les quals vam poder aprendre moltes coses referents a la vida prop del mar;imatge158.jpg

vam observar diferents arts de pesca, vam anar amb vaixell, vam poder tocar animals marins, vam ajudar a un vell pescador amb les nostres llanternes i… sobretot  ens ho vam passar molt i molt bé!

Fer clic aquí per veure imatges.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *