BON NADAL

Hola nois/ies! Ja feia dies que no contactava amb vosaltres i ja tenia ganes. Bé us desitjo unes molt Bones Festes de Nadal i us estic preparant algunes sorpresas molt sorpresives… Espero que tant el Pare Noel com els tres Reis Màgics us portin moltes coses, jo ja els he enviat el meu llistat: una escombra supersònica, herbes aromàtiques per les pocions, tres cues de llangardaix, perfum de formatge, una marmita nova , un ipad nou per poder escriure al bloc més sovint  i per als meus nens preferits que sou vosaltres també he demanat moltes coses. A veure si tenim sort i ens ho porten tot.

Molts petons i molt Bones Festes.

Us deixo links per tal que us ho passeu bé aquestes vacances

JOCS D’ANIMALS

Juegos de resolución de problemas 4º de primaria

JOCS DEL SISTEMA SOLAR

JOCS D’ ORACIONS

També aquí trobareu un munt de jocs            http://www.cristic.com/3o-y-4o-de-primaria/

CÀLCUL MENTAL

BONES FESTES ! Potser us faré alguna malifeta !

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *