El silenci espontani

 

Considerem l’ hora de dinar un àpat important en el qual no es pot anar amb presses.

D’ aquesta manera recuperem i potenciem el fet de seure a taula per menjar ,sense la sobreestimulació de les pantalles, fer-ne una rutina sana i un bon hàbit d´alimentació, convertir aquest fet en un moment de socialització i  de compartir amb els altres .

La imaginació és un gran poder a través del qual creem, construïm, descobrim, experimentem…

Quan us diem que set infants dinen a la vegada…què us imagineu?. Doncs en els videos següents veureu  què i com dinen els vostres fills al menjador de l’ escola bressol. Són videos curts ( el mòbil és un element extern que els crida molt l’ atenció i fa que es distreguin, per tant hem de tenir cura a l’ hora d’ enregistrar-los si volem aconseguir  conductes espontànies ). De totes maneres són suficients per veure diferents dies i moments la pau que s’ hi respira Esperem que us agradin tant com a nosaltres.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *