Picalletres 2016

20160224_121911

El dimecres 24 de febrer, els alumnes Jaume Curto, Júlia Meca, Cristina Miravete, Maria Ribé, Lucy Bet Aitkin i Anna Martí,  de 3r d’ESO, han fet una sortida a Tortosa per a participar al concurs Picalletres al Canal TE. No anaven sols: els seus companys de classe han acudit de públic.

El concurs consisteix principalment a lletrejar paraules, però també hi ha altres proves com ara llegir un embarbussament, detectar un barbarisme i encertar la definició correcta d’una paraula. Després d’una explicació del funcionament del programa, han concursat contra els instituts Teresianes de Tortosa i Miquel Mangrané de Jesús.

La competició ha estat molt renyida fins a l’últim moment. Malauradament, no s’han classificat per a les semifinals. però tots han estat d’acord en considerar que l’experiència ha sigut molt agradable.

Esperem un altre any poder tornar a participar-hi!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *