Cloenda Parelles Lingüístiques la Bisbal12 de abril de 2013

Avui 12 d’abril ens hem trobat al teatre Mundial de la Bisbal d’Empordà per celebrar l’acte de cloenda de l’activitat de parelles lingüístiques que s’ha portat a terme als centres educatius del municipi al llarg d’aquest segon trimestre.

Aquest és el primer curs que els centres de la Bisbal se sumen a aquesta activitat que ja es porta a terme des de fa alguns cursos a altres municipis de la comarca.

En aquest primer acte de cloenda s’ha obsequiat a l’alumnat participant amb alguns detalls i han rebut el diploma del CNL-VxL.  Alguns alumnes de cada centre han fet una breu explicació de la seva experiència.

L’Enric amb la gralla i en Pau amb la caixa ens hi han posat la cirereta musical.

Foto de grup al passeig i coca de pa amb xocolata per esmorzar.

No us perdeu la galeria d’imatges!!!