Un any més us animem a participar al llibre virtual col·laboratiu de la Prestatgeria de la XTEC.

L’any 2007 va aparèixer aquest recurs per a la creació de llibres virtuals i col·laboratius. En la creació de la Prestatgeria hi va participar activament eL LIC. Des d’aquell any el LIC Baix Empordà, amb el “Sant Jordi al SEBE 2007”,  ha anat creant diferents llibres  virtuals per tal de donar a conèixer aquest recurs entre la comunitat educativa. A més, en aquestes dates de llibres i roses ens omple de goig veure com van creixent les pàgines d’aquests llibres amb les aportacions de tothom: alumnes, professorat, famílies…

Enguany el llibre virtual es diu “Paraules de primavera”. A banda dels capítols habituals dedicats a Sant Jordi, a oferir-vos recursos per treballar a l’aula, a recomanar llibres i paraules… trobareu també el capítol “Paraules revolucionàries”. Pensem que és temps d’expressió, de pensament crític i de deixar-nos emocionar per la vida i l’amor. Deixeu-vos anar!

Esperem les vostres aportacions!!!

Si voleu fer una ullada al llibres d’anys anteriors:

Sant Jordi al SEBE 2007

Sant Jordi al SEBE 2008

Sant Jordi al SEBE 2009

Sant Jordi al SEBE 2010

Llibre de primavera 2011

Pètals de primavera 2012

I enguany:

PARAULES DE PRIMAVERA 2013

Estem convençudes de la riquesa de la diversitat per això no pot quedar ningú sense participar i a quants més capítols millor!!!

Bona primavera i bona Diada!!!