P4 – Projecte les abelles

Aquest darrer trimestre els nens i nenes de P4 hem treballat el projecte de les abelles. Amb tota la informació que vam portar de casa i la que hem buscat a través de contes, vídeos…hem après moltes coses relacionades amb aquest insecte tan important per la vida dels humans.

Les hem observat de manera directa, ens hem fixat en quines són les seves parts gràcies una abella que ens va portar l’Adrià. Hem descobert que els ruscos poden ser naturals o artificials, amb el panell que ens va portar l’Aura. També, hem tastat mel directament de la bresca de l’Aura. Hem descobert que el rusc que ens va portar l’Adrià era de vespa i no d’abella i ens vam preguntar com es podien diferenciar aquests dos insectes…A més, hem relacionat aquest tema amb l’àrea de llengua (memoritzant cançons d’abelles, poemes, endevinalles…) i amb l’àrea de matemàtiques, fixant-nos que les cel·les tenen forma d’hexàgon, etc.

Aquí us deixem algunes fotos relacionades amb el projecte i un vídeo on recollim una mica el que hem après.

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà