Endevinalles d’animals

A les estones d’informàtica els nens i nenes de P5 hem fet unes endevinalles d’animals molt divertides. Cliqueu a la foto que hi ha a continuació i a veure si les endevineu…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Tallers de plàstica a Educació Infantil

Aquest tercer trimestre, hem iniciat uns tallers  de plàstica. Tots els nens i nenes d’infantil (formant 4 grups on estant barrejats els tres cursos) treballem diferents aspectes, a través de la manipulació i l’experimentació. Cada taller està ambientat en algun bloc de l’àrea de plàstica: dibuix, pintura, collage, modelatge, construcció…

Feia temps que no podíem gaudir d’aquestes activitats intercicle. Estem contents i contentes de recupera-les i gaudir-ne de nou. Són estones creatives. A més, la interacció entre infants de diferents edats permet  crear un bonic clima de calma i de companyonia.

Mireu que bé ens ho passem!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Llegenda de Sant jordi

Aquesta setmana els alumnes de P5 ens hem inventat i hem il·lustrat la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem a continuació per tal que la pugueu mirar i escoltar.

CONTE DE LA LLEGENDA

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EI-Sortida de Primavera. Dibuixem flors al natural.

Aprofitant que al costat de l’escola tenim un bonic prat ple de flors, vam sortir tots els nens i nenes d’infantil, amb carpeta, full i llapis, i vam dibuixar flors (dents de lleó, margarides, violetes silvestres…).

El moment màgic va ser quan vam descobrir que podíem pintar el nostre dibuix amb el color que deixaven anar alguns pètals, quan els fregàvem damunt del paper.

Aquí us deixem un recull de fotos!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EI – Taller de ioga

Durant el llarg d’aquest matí, tots els alumnes d’infantil hem pogut gaudir d’un taller de ioga.

A través d’uns personatges, la Isabel, ens ha explicat una història amb la que ens ha ensenyat a respirar profundament en aquells moments que ens podem sentir més neguitosos.

Alhora, ens ha acompanyat tocant un instrument de corda típic de l’Índia, el dilruba, que desprèn unes vibracions que ajuden a relaxar-nos.

Els nens i nenes s’ho han passat molt bé!

 

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EI – Altres activitats de la setmana de FEM SALUT

Aprofitant l’entorn privilegiat que tenim ben a prop de l’escola, aquesta setmana també l’hem aprofitat per fer activitats fora de l’aula relacionades amb allò que s’ha treballat prèviament a l’aula.

Els nens i nenes de P3 van fer una visita a casa la Júlia on van poder donar blat de moro a les gallines, que havien desgranat a la classe. També, van poder observar els diversos animals que hi tenen.

Els nens i nenes de P4, aprofitant que al llarg del segon trimestre havien treballat els 5 sentits, van fer una gimcana on havien de trobar diferents elements relacionats amb cada un dels sentits.

Clicant damunt dels cursos podreu veure un recull d’imatges de les diferents activitats.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Educació Infantil: Tastet de natura

Dins el marc del Projecte de l’Any de… Fem salut, els nens/es d’infantil aquest dimecres hem fet una sortida per l’entorn de l’escola, acompanyats per en Raúl, educador ambiental, de l’Associació el Meandre de la Cellera de Ter.

En aquest tastet de natura hem passejat i observat l’entorn a través del sentits. Hem obert bé els ulls i les orelles i ens hem fixat amb tots aquells elements que ens hem anat trobant: flors, plantes, insectes…

Aquí us deixem un recull d’imatges d’aquestes descobertes…

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Tallers intercicle infantil, Any de…Fem salut!

Aquesta setmana dins el projecte de FEM SALUT, els nens i nenes d’infantil, tots barrejats, hem dut a terme uns tallers relacionats amb les següents temàtiques:

Ens ho hem passat molt bé compartint experiències amb els companys/es dels altres grups.

Clicant damunt el títol de cada taller,  us deixem un recull d’imatges  perquè us en pugueu fer una idea…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

P4- Els mitjans de transport

Al llarg d’aquest trimestre els nens i nenes de P4 hem estat descobrint aspectes relacionats amb el projecte dels mitjans de transport. A través de les diferents àrees d’aprenentatge, hem treballat: els números i figures geomètriques amb les matrícules dels cotxes, els senyals de trànsit…Hem buscat lletres en les seves marques, hem fet estadística observant quins cotxes ens trobem més pels carrers, com hem de circular com a vianants i quan anem en bici, en patinet, en cotxe…

Hem après moltíssims coses! Aquí us deixem diferents enllaços amb fotos d’algunes de les activitats relacionades amb aquest tema.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

P3- Algunes activitats del segon trimestre

Acabem el segon trimestre i us compartim algunes de les activitats que hem dut a terme:

Esperem que les gaudiu!

Publicat dins de General | Deixa un comentari