QUE PASSEU UN BON ESTIU!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EI – El forn de les idees!

Ben amagat, enmig del poble, hi trobareu el forn de les idees! Un forn on s’hi couen manualitats.

Avui, aprofitant que és l’últim dia d’escola, hem aprofitat per fer una petita sortida i entre tots els nens/es d’infantil hem anat a muntar un rusc, aprofitant que els infants de P4 aquest trimestre havien treballat les abelles.

No ens hi hem pogut estar gaire estona, perquè el cel ha quedat negre de cop i hem marxat per por de pluja. Ens hem quedat sense jugar una estona al parc, però hem omplert el forn de les idees de molta creativitat i imaginació!

Us convidem aquest estiu a anar-lo a veure, esperem que us agradi!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EI – Jocs d’aigua

Avui tots els nens i nenes d’infantil hem sortit al pati a refrescar-nos amb jocs d’aigua. Aquí us deixem alguna foto…

Ens ho hem passat molt bé. Tots/es hem quedat ben molls!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

P4 i P5 – Remullada al riu

Aquests dies ha fet calor de valent i els nens i nenes de P4 i P5 ens hem anat a remullar al riu.  Som afortunats/des de tenir aquest racó tant a prop de l’escola. Ens ho hem passat molt bé!

Aquí us deixem un recull de fotos…

Els nens i nenes de P5 al riu

Els nens i nenes de P4 al riu

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

P4 – Projecte les abelles

Aquest darrer trimestre els nens i nenes de P4 hem treballat el projecte de les abelles. Amb tota la informació que vam portar de casa i la que hem buscat a través de contes, vídeos…hem après moltes coses relacionades amb aquest insecte tan important per la vida dels humans.

Les hem observat de manera directa, ens hem fixat en quines són les seves parts gràcies una abella que ens va portar l’Adrià. Hem descobert que els ruscos poden ser naturals o artificials, amb el panell que ens va portar l’Aura. També, hem tastat mel directament de la bresca de l’Aura. Hem descobert que el rusc que ens va portar l’Adrià era de vespa i no d’abella i ens vam preguntar com es podien diferenciar aquests dos insectes…A més, hem relacionat aquest tema amb l’àrea de llengua (memoritzant cançons d’abelles, poemes, endevinalles…) i amb l’àrea de matemàtiques, fixant-nos que les cel·les tenen forma d’hexàgon, etc.

Aquí us deixem algunes fotos relacionades amb el projecte i un vídeo on recollim una mica el que hem après.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EI – Sortida a Arbúcies, al “Camina descalç”

S’apropa el final de curs i els nens i nenes d’infantil hem fet l’última sortida. L’hem gaudit  plenament amb els cinc sentits.

A tots i a totes ens agrada poder anar descalços i si, a més,  és per mig del bosc encara millor. Estem acostumats a notar textures a través dels nostres dits de les mans, però aquesta activitat ens ha permès sentir diverses textures a través dels peus: trepitjant fang, sorra, aigua, escorça d’arbre, fusta…

A més, hem fet un munt de descobertes al llarg del recorregut: hem buscat petjades d’animals que viuen en aquella zona, hem sentit olors de diferents plantes, hem pogut tocar instruments de percussió molt especials…Hem passat per sobre de ponts movedissos. Ha estat tota una aventura!

Finalment, hem dinat i hem tingut una estona lliure per jugar, únicament amb aquells elements que ens dona la natura. Hem construït coses ben boniques…I la sorpresa final ha estat un bon gelat per acabar la diada.

Aquí teniu un recull de fotos. Esperem que us agradin!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Endevinalles d’animals

A les estones d’informàtica els nens i nenes de P5 hem fet unes endevinalles d’animals molt divertides. Cliqueu a la foto que hi ha a continuació i a veure si les endevineu…

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Tallers de plàstica a Educació Infantil

Aquest tercer trimestre, hem iniciat uns tallers  de plàstica. Tots els nens i nenes d’infantil (formant 4 grups on estant barrejats els tres cursos) treballem diferents aspectes, a través de la manipulació i l’experimentació. Cada taller està ambientat en algun bloc de l’àrea de plàstica: dibuix, pintura, collage, modelatge, construcció…

Feia temps que no podíem gaudir d’aquestes activitats intercicle. Estem contents i contentes de recupera-les i gaudir-ne de nou. Són estones creatives. A més, la interacció entre infants de diferents edats permet  crear un bonic clima de calma i de companyonia.

Mireu que bé ens ho passem!

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Llegenda de Sant jordi

Aquesta setmana els alumnes de P5 ens hem inventat i hem il·lustrat la llegenda de Sant Jordi. Us la deixem a continuació per tal que la pugueu mirar i escoltar.

CONTE DE LA LLEGENDA

Publicat dins de General | Deixa un comentari

EI-Sortida de Primavera. Dibuixem flors al natural.

Aprofitant que al costat de l’escola tenim un bonic prat ple de flors, vam sortir tots els nens i nenes d’infantil, amb carpeta, full i llapis, i vam dibuixar flors (dents de lleó, margarides, violetes silvestres…).

El moment màgic va ser quan vam descobrir que podíem pintar el nostre dibuix amb el color que deixaven anar alguns pètals, quan els fregàvem damunt del paper.

Aquí us deixem un recull de fotos!

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari