EI – Sortida a Arbúcies, al “Camina descalç”

S’apropa el final de curs i els nens i nenes d’infantil hem fet l’última sortida. L’hem gaudit  plenament amb els cinc sentits.

A tots i a totes ens agrada poder anar descalços i si, a més,  és per mig del bosc encara millor. Estem acostumats a notar textures a través dels nostres dits de les mans, però aquesta activitat ens ha permès sentir diverses textures a través dels peus: trepitjant fang, sorra, aigua, escorça d’arbre, fusta…

A més, hem fet un munt de descobertes al llarg del recorregut: hem buscat petjades d’animals que viuen en aquella zona, hem sentit olors de diferents plantes, hem pogut tocar instruments de percussió molt especials…Hem passat per sobre de ponts movedissos. Ha estat tota una aventura!

Finalment, hem dinat i hem tingut una estona lliure per jugar, únicament amb aquells elements que ens dona la natura. Hem construït coses ben boniques…I la sorpresa final ha estat un bon gelat per acabar la diada.

Aquí teniu un recull de fotos. Esperem que us agradin!

 

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà