Bicicletada cicle superior

Les i els alumnes de 5è i 6è el divendres 19 de novembre vàrem fer la bicicletada. Vam sortir a les 9h de l’escola direcció a Sant Feliu de Pallerols on ens vàrem parar per esmorzar i descansar una estona. A continuació vàrem seguir direcció a la Vall d’en Bas, fins arribar a Sant Miquel de Pineda. Les i els que tenien ganes de més bicicleta vam arribar fins a Coll de Bas i la resta ens vam esperar a Sant Miquel. A dinar de baixada ens vàrem para a la Font la Fontana on vam jugar i fer cabanyes una bona estona. Finalment arribàvem a 1/4 de 5 a l’escola.

Ens va agradar molt i ens ho vam passar molt bé fent activitat física a la natura, i compartint bons moments amb companys i companyes.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *