19 de setembre del 2008

ELS NENS I NENES DE LA CLASSE DE LES FLAUTES I DE LA CLASSE DE LES GUITARRES HEM ANAT A FER UNA SORTIDA A LA VINYA. HEM APRÈS MOLTES COSES: LES PARTS DEL CEP, LES ATENCIONS QUE NECESSITA EL RAÏM PER CRÉIXER, COM ES FA EL MOST, ETC. FINS I TOT HEM FET MOST NOSALTRES MATEIXOS! MIREU, MIREU….

BubbleShare: Share photos - Play some Online Games.

ELS RACONS

casita1.jpg  6 D’OCTUBRE DEL 2008

AQUESTA SETMANA LES GUITARRES I LES FLAUTES JA HEM COMENÇAT ELS RACONS; AQUEST TRIMESTRE PERÒ, NOMÉS FAREM ELS RACONS DE MIRAR TOCAR I BUSCAR, CASETA, PINTURA I INVENTS I CONTES I LLETRES, EL SEGON TRIMESTRE N’ANULAREM DOS I FAREM PECES I JOCS DE TAULA. HA ANAT FORÇA BÉ, DE FET TOTS I TOTES ESTAVEM JA PROU ENGRESCATS PER COMENÇAR. ESPEREM QUE AQUESTA SETMANA QUE VE VAGI ENCARA MILLOR!

LA CLASSE DE LES GUITARRES

AQUEST CURS 2008-2009, LA CLASSE DE P5 DEL CEIP PAU CASALS, HEM DECIDIT SER LA CLASSE DE LES GUITARRES. HEM DECIDIT AQUEST NOM PERQUÈ AL LLARG DEL CURS ANIREM TREBALLANT I APRENENT COSES SOBRE EN PAU CASALS, JA QUE DÓNA NOM A LA NOSTRA ESCOLA I VOLEM SABER MOLTES COSES SOBRE LA SEVA VIDA I LA SEVA OBRA.

SOM TRETZE NENS I TRETZE NENES, MOLT MOGUTS I AMB MOLTES GANES DE JUGAR,  PERÒ TAMBÉ DE TREBALLAR I APRENDRE.  ARA JA SOM ELS MÉS GRANS DEL PARVULARI, I PER AIXÒ AJUDEM TANT COM PODEM ALS NOSTRES COMPANYS I COMPANYES DE P3 I P4.

 

 

BubbleShare: Share photos – Easy Photo Sharing

CARNAVAL, CARNAVAL!

EI! ARA JA FEIA MOLT QUÈ NO PASSAVEM PER AQUÍ! EL DIVENDRES PASSAT VAM CELEBRAR LA FESTA DEL CARNAVAL I ENS HO VAM PASSAR PIPA DANSANT I GAUDINT DE LES DANSES DELS COMPANYS! AMB MOLTA PENA, VAM ACOMIADAR AL REI CARNESTOLTES I  JA TENIM GANES DE QUE TORNI A VENIR! MIREU QUE GUAPOS I GUAPES QUE ESTAVEM!

 

VISITA A L’HORT!

images.jpgELS NENS I NENES DE LA CLASSE DE LES GUITARRES HEM VISITAT L’HORT. HEM VIST QUE HI HA COSES QUE JA HAN COMENÇAT A CRÉIXER, I D’ALTRES QUE ENCARA HO HAN DE FER. LANIREM VISITANT PER ANAR OBSERVANT TOTS ELS CANVIS. QUAN TINGUEM ALGUNA FOTO US LA MOSTRAREM. FINS AVIAT!!!!!!!!!!

L’ESPAI!

einstein.jpg 

AQUEST DILLUNS REBREM LA VISITA INESPERADA DE L’ALBERT EINSTEIN, QUE ENS CONVIDARÀ A VISITAR-LO AL COSMOCAIXA. ENS DEMANARÀ QUE INVESTIGUEM COSES SOBRE L’ESPAI, ELS PLANETES, LES ESTRELLES, ETC., JA QUE QUAN ANEM A VEURE’L A BARCELONA ENS PORTARÀ AL PLANETARI BOMBOLLA PER ENSENYAR-NOS MOLTES COSES!VAM ESTAR D’ALLÒ MÉS ATENTS, PERQUÈ REALMENT ENS INTERESSA MOLT TOT AIXÒ QUE DIUEN LES MESTRES SOBRE L’ESPAI, LES ESTRELLES, ELS PLANETES…ENS VOLEU VEURE?

BubbleShare: Share photos - Easy Photo Sharing