SORTIDA D’EDUCACIÓ INFANTIL A SANT PERE MÀRTIR (PARC DE COLLSEROLA)

QUI VAM GAUDIR DE LEXCURSIÓ

 

CADA CURS DURANT EL PRIMER TRIMESTRE, TOTS ELS INFANTS D’EDUCACIÓ INFANTIL FEM UNA UNA SORTIDA AL NOSTRE ENTORN PROPER, EL PARC DE COLLSEROLA; AQUEST ANY HEM ANAT A SANT PERE MÀRTIR. EL LLOC ENS VA PERMETRE JUGAR, DESCOBRIR, EXPLORAR, FER JOC MOTRIU, RELACIONAR-NOS AMB ELS ELEMENTS NATURALS, AMB ELS ELEMENTS FETS PER L’HOME, I ENTRE NOSALTRES; ES VAN VIURE MOMENTS DE PLAER I GAUDI; ELS INFANTS MANIFESTAVEN I COMPARTIEN DECOBERTES, SENSACIONS, EMOCIONS I SE’LS VEIA CONTENTS/ES.

AQUI TENIU UN RECUL DE FOTOS QUE  US PERMETRAN  VISUALITZAR TOT EL QUE US HEM EXPLICAT:

QUI VAM GAUDIR DE LA SORTIDA?

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *