PROJECTE PORXO (segona part)

Quan varem tornar,  vam obrir la caixa i  ens vam posar a fer realitat allò que ens havíem proposat. Els grups ja estaven  fets, (La casa de la Pepa Pig, L’espai dels unicorns, La caseta dels Bambis, El Coet espaial i La Cabana) , i també teníem una llista dels materials que havien demanat . Ara calia posar-se a treballar….

En aquest projecte hi ha diferents objectius  a aconseguir:

  • La cohesió del grup
  • l’Iniciar-se en el treball cooperatiu.
  • Fer un producte (espai de joc) on el beneficiari és el grup classe.

També hi ha un objectiu no explicit , però que va sorgir al llarg del treball que van fer cadascún dels grups. El treball  de la frustració davant dels fracassos que van sorgir al llarg del procés d’elaboració del producte. Tots els grups van pensar quins materials necessitaven i com ho farien. Però en  la realització, és van trobar amb problemes que van provocar replantejar-se la manera de construir .(Núvols que es construien amb bombolles de sabó i l’endemà havien desaparegut, fustes unides amb cola blanca que no enganxava prou…En algun  moment els adults vam haver d’intervenir fent una ajudeta)

Per veure les imatges dels diferents grups cliqueu a sobre de les imastges.

Grup cabana.

 

 

Grup Unicorns.

 

Grup Pepa Pig.

 

Grup Coet.

 

Grup Bambi.

Després de setmanes de feina tots els grups havien aconseguit el seu objectiu, i  calia posar unes normes d’ús abans de inaugurar tots els espais del porxo. Cada grup va decidir tres normes que tots haurien de complir i que entre tots  vetllarien per el  seu compliment. Així va ser com el passat divendres 14 varem inaugurar tots  els espais del nostre porxo.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *