PROJECTE PORXO

Un matí a l’arribar a la classe i sortir al porxo es van trobar que no hi havia cap joguina ni cap planta. Tots molt esvarats, anaven preguntat que havia passat , a la rotllana, vàrem parlar  d’alguns “petits” problemes que havíem tingut amb les plantes i amb les joguines del porxo i d’aquesta conversa va sortir la idea del “projecte porxo”.

Aquest projecte està format per dues parts. La primera, reposar les plantes que teníem i portar de casa per tenir un espai verd i amb moltes flors. També vam anar a comprar algunes plantes a una botiga del barri. Durant alguns dies hem fet de jardiners, netejant la terra, plantant plantes, regant-les, etc. Ara tenim dos encarregats cada setmana de cuidar les plantes, regar-les, tallar les flors pansides, etc.

La segona part del projecte, era fer nosaltres mateixos les joguines o crear espais de joc. S’han fet grups de treball i ja hem iniciat el disseny i hem fet un llistat de les coses que necessitem per fer-los realitat. De moment ho hem deixat tot dins d’una caixa i quan tornem de les vacances ens posarem mans a l’obra. Us continuarem informant i esperem aviat poder ensenyar-vos els resultats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *