Colònies sisè: 4t dia

En acabar la festa Minairona varem estar fen persecucions de punta a punta de la planta. Tot seguit vam anar a dormir i una hora després els nostres estimats professors ens van despertar dient-nos que ja era l’hora de llevar-se, i que si no baixàvem a esmorzar ens quedàvem sense. Alguns de nosaltres, morts de son, ens vam despertar. Quan estàvem llevats van dir que era una broma, i tots ens vam quedar amb ganes d’assassinar els professors però teníem tanta son que ens varem ficar a dormir. A les 10 varem fer la primera activitat, anar a visitar la casa Gasia. Una casa amb mes de 100 anys que estava plena d’objectes apassionants i que ens va ajudar a veure la vida com era abans. Per fer l’última activitat ens varem distribuir en grups per fer minijocs. Els jocs eren: bitlles pallareses, futbol, muntar l’arc de mig punt i un conta a contes.
Un cop acabades les activitats, varem començar un viatge de tornada, va ser molt llarg però hi van haver cantades, migdiades, jocs i mirar pelis, moltes pelis.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *