Colònies de sisè: 3r dia

Quan ens vam despertar, un altre cop amb música, vam esmorzar, i vam anar al monestir de sant Pere del Burgal, allà, ens van ensenyar unes pintures, que no eren les originals, de fa uns 3000 anys però n’hi havia una que sí que era original i era molt bonica, després, vam esmorzar i ens en vam anar. Pel camí ens vam trobar dues cabres i ens ho vam passar molt be perquè dèiem “guapa!” i es girava una. També ens vam trobar tres cavalls a dins de l’estable i qui els va veure els va tocar.
Vam anar a dinar en un restaurant que es deia Castell Arnau: de primer vam menjar rodetes de pasta amb bolets; de segon, carn i de postres podíem triar menjar flam, crema catalana, o poma.
Després de dinar, vam anar a observar la Vila Closa, i ens van deixar una estona lliure per observar-la, després vam entrar en un restaurant i ens van ensenyar un vídeo explicant la població de Vila Closa d’Escaló. Quan va acabar el vídeo, ens van donar un dossier amb un mapa al mig i teníem que anar als punts marcats que sortien en el dossier i respondre unes preguntes.
Per últim vam tornar a la casa de colònies, vam sopar i vam fer una festa/discoteca amb un “beuratge màgic” i ens en vam anar a dormir a les 2:15.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *