Colònies sisè: 2n dia

Al dia següent vam anar al llac de Sant Maurici amb LAND ROVER fins a uns 1700 metres, després vam pujar fins als 2000 amb raquetes i finalment vam jugar com si ens hi anés la vida.
Quan vam tornar cap a la casa de colònies ens van dir de fer un partit de futbol amb l’equip d’Esterri. Vam acceptar la invitació i vam anar a jugar. Quan va acabar el partit, vam anar a passar l’estona a un parc i ens ho vam passar super bé!
A la nit van raptar el Joan i ens van robar els sacs, però havíem de trobar el Joan per saber on estaven els sacs. Per trobar-lo vam haver de buscar unes cintes que tenien una paraula o dues i totes elles formaven una frase que ens deia on podríem trobar el Joan. Estava en una habitació posseït pels Minairons i quan es va desposseir ens va dir que els nostres sacs estaven tancats en una habitació. Vam obrir-la i allà estaven.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *