AMPLIACIÓ DEL FONS DE BIBLIOTECA

Aquest final d’any la biblioteca de l’escola ha incorporat un volum important de fons. Aquest prové: d’una comanda feta amb diners de l’AMPA i de l’escola, de donacions de la central de préstec de les biblioteques de Catalunya, d’altres biblioteques i de donacions de particulars.

La jornada de bricolatge del passat 26 de novembre va servir per a fer un gran pas en la incorporació d’aquest fons a les prestatgeries de la biblioteca.  Tot i la feinada feta aquell dia queda molta feina per fer. Per això us proposem més maneres de col.laborar amb la biblioteca.

– Cada divendres de 11 a 12:30 a l’escola.

– Folrar petits lots de llibres que podeu demanar  a consergeria o a la Vanesa de música.
Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *