OBRIM LA CAIXA DELS RECORDS!!!

S’acosta el final de curs i, per a sisè, el final de l’etapa a l’escola. L’últim projecte és “Les nostres arrels, el nostre present, el nostre futur” i per recordar les nostres arrels obrim la caixa dels records.

Abans d’obrir-la fem memòria: els titelles d’alegria i tristesa, la tortuga a infantil, les Olimpiades, els viatges Comenius, les últimes colònies, tots els companys/es que han marxat i totes les mestres que hem tingut… i un munt de records més. Cada vegada ens entren més ganes d’obrir la caixa, ens imaginem què hi deu haver dins i estem nerviosos i expectants!

Ens posem en rotllana, la caixa ens espera al mig, i comença a sonar música de fons per emocionar-nos encara més. La Silvia comença a obrir la caixa a poc a poc… què hi haurà? I apareixen els nostres primers dibuixos, fotos (com hem crescut!), la llibreta de les emocions, contes… El somriure de la nostra cara no s’esborra en cap moment, ens venen més records i anècdotes, estem molt emocionats i es nota en la brillantor dels nostres ulls.

Quan acabem d’obrir la caixa ens adonem que hem viscut un munt d’experiències compartides amb companys/es i mestres, tots ells importants per al nostre grup.

CAIXA RECORDS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *