VISITEM L’INSTITUT

Ara mateix, al grup de sisè, estem passant per un moment molt important i emocionant, ja que s’acaba la nostra etapa a l’escola i en comença una de nova en un centre molt més gran, tot nou, professors nous, companys/es nous… Dimarts passat estàvem molt nerviosos perquè fèiem la visita a l’institut, tot i que hi havíem estat a la festa de les cultures, aquest dia ens explicarien el funcionament. Abans d’anar-hi teníem moltes inquietuds i dubtes, però allà la professora i la Mar, la Tsehay, l’Ainona i la Sofia, ens van explicar un munt de coses i ens van respondre a totes les nostres preguntes. Ufff… ens vam quedar molt més tranquils! A més, vam poder coincidir a l’hora del pati amb els alumnes de l’institut, i va ser una estona força agradable, alguns i algunes ens imaginàvem que els patis de l’institut serien un caos i moltes baralles!!!

imatge

Aprofitem per deixar-vos l’enllaç amb el programa de ràdio que vam fer el dia de la festa de les cultures a l’institut.

http://www.se-vallesoccidental8.net/radio-a-l-escola—l-escola-a-la-radio.html

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *