L’EQUINOCCI DE PRIMAVERA

Avui dia 20 de març, a les 16:57 hores ha tingut lloc l’equinocci de primavera. Ja que som la classe de l’equinocci de primavera hem volgut donar la benvinguda a aquesta i per això hem fet un petit projecte. Hem descobert que és un equinocci, una paraula que al principi de curs ens sonava molt estranya, i hem repassat els canvis que hi ha a la primavera i com afecta als éssers vius. A més hem recordat i descobert refranys, hem escoltat el fragment la primavera de “Les quatre estacions” de Vivaldi i hem treballat matemàtiques fent flors de paper.

Per recollir tot això treballat hem fet un llibre il·lustrat, ens han quedat molt xulos! I per acabar, hem anat a explicar a les classes l’arribada de la primavera!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *