ÚLTIMES COLÒNIES AMB L’ESCOLA!

El passat mes d’abril vam anar de colònies al Campus Cerdanya de Puigcerdà. Van ser unes colònies molt especials perquè són les últimes que fem a l’escola i tota la classe junts.

Vam aprofitar molt per passar-ho molt bé, gaudir molt de tots els companys i companyes, de la casa i també per gaudir de les activitats musicals. Va haver-hi activitats que ens van agradar més que d’altres, però els monitors feien que totes fossin divertides. Les que més ens van agradar van ser la sessió del músic Llibert Fortuny, la classe de dansa i la discoteca. Us deixem un vídeo de la masterclass de dansa.

Mireu les fotos i segur que noteu l’alegria que es respirava durant aquells quatre dies!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *