Visitem el CTR Vallès

El passat mes de febrer vam fer una visita al CTR, però què és el CTR? És el Centre de Tractament de Residus del Vallès Occidental. Ens va semblar una sortida molt interessant ja que allà vam descobrir que les coses que llencem en el contenidor del rebuig van a parar a aquest centre on intenten separar tot allò que les persones no hem separat i no hem reciclat, i així poder aprofitar els residus.

Vam recordar les 3R (reduir, reutilitzar i reciclar) a través de jocs, i vam donar una altra utilitat a una deixalla com les anelles de les llaunes de refresc: vam crear braçalets!

El que més ens va impactar va ser la quantitat de residus que arriben cada dia a aquest centre i ens va sobtar veure per les cintes transportadores un munt de coses que es podien haver reutilitzat o reciclat.

Vam arribar a la conclusió que, primer de tot, hem d’intentar generar el mínim de residus possibles o bé donar-lis una segona vida o, finalment si no és possible, reciclar al màxim!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *