XARXA D’INTERCANVI

XARXA D’INTERCANVI DE JOGUINES

Hola famílies!!!

Les joguines són unes de les principals eines per als infants en el seu desenvolupament. Amb elles gaudeixen del temps d’oci, però també aprenen infinitat de coses.

No sempre és possible oferir als infants totes les joguines que volen. Per això, i per fomentar el valor de la reutilització, hem pensat crear una xarxa d’intercanvi de joguines entre les famílies de la llar.

Si voleu participar, primer de tot apunteu-vos a la graella que hi haurà a l’entrada. Indiqueu el nom del vostre fill o filla i la classe, el vostre nom, l’email o el telèfon per contactar amb vosaltres, les joguines que voleu intercanviar i a qui estan adreçades.

L’intercanvi el gestionaran les dues persones que intercanvien, la que ofereix la joguina i la que la demana. Ambdues us posareu en contacte i pactareu el dia que fareu l’intercanvi. Per tant, quan us interessi alguna de les joguines de la graella, marqueu la columna “reservada” (R), i contacteu amb la persona a qui pertany per demanar-li.

Quan deixeu una joguina, recordeu marcar a la graella “no disponible” (No D), i quan us la retornin, torneu a marcar la casella “disponible” (D).

Es poden intercanviar tot tipus de joguines per a infants de 0 a 3 anys. Si es vol, per a joguines petites es poden fer “lots”, com per exemple lot de contes o lot de ninots.

Per tal que la xarxa d’intercanvi funcioni de la millor manera, cal tenir en compte:

 •  Es poden intercanviar tantes joguines com es vulguin, però NO es podran demanar més de les que s’intercanvien.
 • Si reserveu una joguina, intenteu posar-vos en contacte EL MATEIX DIA.
 • Podeu realitzar l’intercanvi a la llar, li podeu donar a Sor Rosario o a la Vero, però el MATEIX DIA haureu de recollir la joguina.
 • L’intercanvi durarà com a MÀXIM 15 DIES. Si es vol, es podrà retornar la joguina abans,
 • La joguina que s’intercanvia es donarà NETA i es retornarà NETA.
 • La joguina sempre estarà sota la supervisió d’un ADULT. Tot i això, hem de tenir en compte que poden trencar o fer malbé. En aquest cas, es comunicarà a qui la deixa i s’intentarà arreglar.

Si teniu algun dubte sobre l’intercanvi, voleu fer algun suggeriment per millorar la xarxa o sorgeix algun problema, poseu-vos en contacte amb nosaltres.

Animeu-vos!!

joguines

Una resposta a XARXA D’INTERCANVI

 1. Vero diu:

  Va famílies animeu-vos que la xarxa ja està començant a rutllar!!!
  Mireu-ho a l’entrada de la llar!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *